/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

UPDATE. Procuratura Anticorupție a ridicat documente de la Poliția de Frontieră într-un dosar penal pornit în 2017

missing
15 iunie 2018, ora 15:24

„Este un dosar mai vechi, în cadrul căruia trebuiau să fie făcute niște măsuri de urmărire penală, una din acțiunile urmării penale este ridicarea purtătorului de informații. Noi am făcut această măsură procesuală, au venit colegii mei și au ridicat purtătorul de informație”, a declarat Lecari.

În același timp, Procuratura Anticorupție a precizat că au efectuat acțiuni de ridicare de documente pe o cauză penală, pornită în mai 2017, pe faptul falsului în acte publice, declarații mincinoase și denunț calomnios. Iar, în conformitate cu prevederile CPP, despre acțiunile respective, a fost informată în prealabil conducerea DPF, care a asigurat suportul necesar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram