/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Maia Sandu îndeamnă oamenii să iasă la protestul din fața primăriei

missing
20 iunie 2018, ora 13:13

„Anularea de către regim a rezultatelor alegerilor din Chișinău înseamnă dictatură pe față. Hoții au renunțat la finețuri, prin decizia de ieri, ei ne spun că votul nostru nu mai contează. Ei ne spun că noi nu mai contăm, că Chișinăul nu ne aparține, că țara nu ne aparține. Până aici, mai departe nu putem să-i lăsăm să treacă, suntem obligați, să ieșim, să ne apărăm votul. Ieșim cu toții astăzi la 17:30, în fața primăriei așa cum am ieșit într-un număr mare la alegeri. Venim să ne apărăm votul. Doar noi mai putem apăra democrația în R. Moldova”, a spus Maia Sandu într-un mesaj video posta pe o rețea socială.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram