/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Cine ar fi tânărul omorât la Hâncești și cei doi prieteni care îl însoțeau

missing
21 iunie 2018, ora 11:50

Astfel, potrivit surselor TV8, doi dintre cei tineri care au supraviețuit sunt: unul ar fi fiul deputatului Anatolie Zagorodnîi. Precizăm că am încercat să-l contactăm pe deputat pentru a afla detalii despre caz, dar telefonul acestuia nu este disponibil.

Cel de-al doilea tânăr, care a supraviețuit, ar fi fiul vicecomisarului pe raionul Hâncești – Ion Pârău. Iar, tânărul decedat ar fi fiul unui fost colaborator SIS – Ostapciuc.

Menționăm că, pe acest caz a fost deschis o cauză penală pentru omor intenționat, iar două persoane au fost reținute: proprietarul centrului de agrement și colaboratorul de poliție. Mai multe detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram