/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Donald Trump adoptă măsuri pentru evitarea separării copiilor de părinţii imigranţi

missing
21 iunie 2018, ora 09:49

Donald Trump anunţase că intenţiona să adopte o astfel de măsură executivă. “Voi semna ceva în scurt timp”, a declarat Donald Trump, subliniind că vrea menţinerea “împreună a membrilor familiilor”.

Administraţia de la Washington este criticată dur pentru că a separat copiii imigranţilor de părinţi la frontiera cu Mexicul. Autorităţile americane au început să îi aresteze preventiv pe imigranţii care intră ilegal în Statele Unite, iar copiii acestora sunt transferaţi în centre speciale.

Secretarul american pentru Securitate Internă, Kirstjen Nielsen, a elaborat o ordonanţă executivă care urmează să fie semnată de preşedintele Donald Trump. Ordonanţa prevede noi proceduri, prin care copiii nu vor mai fi separaţi de părinţii depistaţi că intră ilegal în Statele Unite, informează agenţia Associated Press.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram