Accident grav în aceasta după amiază pe strada Mihai Viteazu din capitală. Două mașini, una de model Honda și un Renault, s-au ciocnit frontal. Șoferii au fost scoși din automobile cu ajutorul echipelor de la descarcerare. Unul dintre conducătorii auto se află în stare extrem de gravă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 15.40. La fața locului a intervenit ambulanta, pompierii și poliția.

S-a produs între două unități de transport, un automobil de model Honda, condus de o șoferiță de 35 de ani și un automobil de model Renault, condus de un șofer de 22 de ani”, afirmă Natalia Sati, ofițer de presă Poliția Capitalei.

Pentru a scoate șoferița dintre fiare, a fost nevoie de o echipă de descarcerare. Ambii conducători auto au fost preluați de un echipaj 112 și transportați la Spitalul de Urgență.

Medicii s-au pronunțat deocamdată doar în privința femeii, care este în stare extrem de gravă. În prezent, aceasta se află în sala de stabilizare”, spune Cristina Gorea, ofițer de presă al IMU.

În urma accidentului, pe strada Mihai Viteazu s-a format ambuteiaj și s-a circulat cu dificultate. Polițiștii urmează să stabilească din vina cui s-a produs impactul violent.