/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Ar fi împușcat mortal un tânăr de 20 de ani. Un polițist din Hâncești și proprietarul unui centru de agrement, reținuți

missing
21 iunie 2018, ora 10:18

Potrivit adjunctului Procurorului General, Igor Popa, noaptea trecută, în jurul orei 1, trei tineri de 20 de ani
au intrat fără permisiune pe teritoriul unei baze de agrement în afara orelor de program și au intrat în piscina de pe teritoriul acestui centru.

În acest timp, proprietarul și colaboratorul de poliție au organizat o ambusacdă, în legătură cu faptul că anterior acesta s-a adresat la poliție pentru că niște grupe de persoane au pătruns pe teritoriul centrului și au produs anumite pagube, încalcă ordinea publică. Astfel, în timp ce tinerii se aflau în bazin fără permisiune, proprietarul împreună cu colaboratorul de poliție s-au apropiat rapid și au efectuat câteva împușcături în aer și în direcția unuia dintre tineri care a ieșit din bazin și se îndrepta spre ieșire. În rezultat tânărul cu vârsta de 20 de ani a decedat la spitalul raional Hâncești și cauza decesului la prima concluzie este o plagă penetrată produsă printr-o armă de foc.

La fața locului s-a deplasat procurorii din Hâncești care au efectuat cercetări la fața locului și acum aceste acțiuni continuă. Au fost audiate mai multe persoane, inclusiv martorii oculari, ceilalți doi tineri care se aflau la fața locului și alte acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea adevărului.

Pe acest caz a fost deschisă o cauză penală pentru omor intenționat. Din declarațiile preliminare ale șefului de poliție criminală arma de foc a fost aplicată în rezultatul unei altercații. Însă, adjunctului Procurorului General, Igor Popa, a declarat că dacă a fost așa sau urmează să se stabilească în procesului urmăririi penale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram