Cadavrul unui bebeluș a fost găsit, într-o pungă, la o stație de colectare a deșeurilor de pe strada Uzinelor, din Chișinău. Descoperirea a fost făcută aseară, de o femeie care lucra pe linia de sortare a gunoiului. Muncitoarea a alertat imediat poliția. Deocamdată, nu se știe de unde a fost adus copilul și nici circumstanțele în care acesta și-a pierdut viața.

La stația de colectare a deșeurilor, unde a fost găsit bebelușul mort, azi se muncea în regim normal. Paznicul ne-au spus că femeia care a găsit cadavrul nu a ieșit la muncă.

Nu este astăzi, ea oleacă s-a tulburat. S-a speriat și nu a ieșit la lucru”, explică paznicul.

Angajata a dat peste copil în timp ce sorta pe bandă gunoiul. După descoperirea macabră, a fost chemată și poliția la fața locului.

Cadavrul a fost îndreptat la expertiza medico-legală din ce cauză și când a survenit decesul pruncului. La moment ofițerii de investigație și de urmărire penală întreprind toate măsurile pentru a stabili în ce sector al capitalei a fosta dus pachetul în care se afla cadavrul pruncului”, a declarat Natalia Stati, ofițer de presă al Poliției Capitalei.

Cazul este cercetat de Inspectoratul de poliție Ciocana. Oamenii legii au deschis un proces penal pentru a stabili cum a ajuns pruncul la gunoi.