/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Năstase și Sandu despre decizia lui Dodon de a schimba locul desfășurării concertului din PMAN

missing
22 iunie 2018, ora 19:10

Eu nu vreau ca noi să fim acuzați, ca ei pe mine să mă acuze că intenționat organizez concertul pentru ca protestul să nu aibă loc. Din această cauză am decis și vreau să vă asigur că noi vom schimba locația concertului. Noi le lăsăm protestatarilor Piața Marii Adunări Naționale”, a declarat Igor Dodon, președintele R. Moldova.

Astăzi, Igor Dodon a anunțat pe pagina sa de socializare că deja a găsit un nou loc pentru concertul său, dedicat Absolvenților. Manifestația se va desfășura pe un teren sportive din sectorul Râșcani. Rugat să comenteze cedarea PMAN-ului, Andrei Năstase a spus că protestul ar fi avut loc oricum.

Igor Dodon a ajuns să fie un preș al acestei guvernări. Împotriva protestului nostru care l-am anunțat aici la primărie, nu ne poate sta nimeni”, a declarat Năstase, președinte PPDA.

Și se pare că are o funcție nouă este organizat de concerte în Republica Moldova. Asta este funcția lui Igor Dodon, nu cea de președinte ci de organizator de concerte. Și acelea de proastă calitate”, a afirmat Maia Sandu, președinte PAS.

Liderul PPDA și PAS au anunțat că protestul planificat pentru ziua de duminică va începe în fața primăriei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram