/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Polițistul care a împușcat un tânăr de 20 de ani la Hâncești a fost plasat în arest pentru 30 de zile

23 iunie 2018, ora 21:48

Sâmbătă, 23 iunie, șeful adjunct a poliției criminale din Hâncești și proprietarul bazei de odihnă au compărut în fața instanței. Ei au fost aduși cu escortă. Decizia a fost pronunțată cu ușile închise după care cei doi au ieșit încătușați. Polițistul care ar fi tras în tânărul de 20 de ani a vrut să discute cu presa însă nu a fost lăsat.

Amintim că, tragedia s-a întâmplat joi noaptea 21 iunie, după ce victima ar fi intrat pe teritoriul unei piscine private, împreună cu încă doi prieteni. Presa scrie că unul dintre ei ar fi fiul deputatului Anatolie Zagarodnii. Iar cel de-al doilea fiul adoptiv al actualului șef adjunct al Inspectoratului de Poliție Hâncești.

Polițistul ar fi a ajuns la centrul de agrement după ce proprietarul s-a plâns autorităților că în ultimele zile câteva persoane necunoscute intrau fără permisiune la piscina sa. Proprietarul centrului de agrement și șeful adjunct al Poliției criminale din Hâncești au fost reținuți de oamenii legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram