Polițistul care a împușcat mortal tânărul de 20 de ani din Hâncești și proprietarul bazei de odihnă unde s-a întâmplat totul au primit mandate de arest pentru 30 de zile. Cei doi nu-și recunosc vina și pledează nevinovați. Potrivit protv.md, procurorul de caz spune că aceștia sunt cercetați pentru omor comis intenționat.

Sâmbătă, 23 iunie, șeful adjunct a poliției criminale din Hâncești și proprietarul bazei de odihnă au compărut în fața instanței. Ei au fost aduși cu escortă. Decizia a fost pronunțată cu ușile închise după care cei doi au ieșit încătușați. Polițistul care ar fi tras în tânărul de 20 de ani a vrut să discute cu presa însă nu a fost lăsat.

Amintim că, tragedia s-a întâmplat joi noaptea 21 iunie, după ce victima ar fi intrat pe teritoriul unei piscine private, împreună cu încă doi prieteni. Presa scrie că unul dintre ei ar fi fiul deputatului Anatolie Zagarodnii. Iar cel de-al doilea fiul adoptiv al actualului șef adjunct al Inspectoratului de Poliție Hâncești.

Polițistul ar fi a ajuns la centrul de agrement după ce proprietarul s-a plâns autorităților că în ultimele zile câteva persoane necunoscute intrau fără permisiune la piscina sa. Proprietarul centrului de agrement și șeful adjunct al Poliției criminale din Hâncești au fost reținuți de oamenii legii.