/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Fostul Președinte al Parlamentului, Dumitru Moțpan va fi înmormântat la Cimitirul Central din Chișinău

missing
25 iunie 2018, ora 08:05

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Dumitru Moțpan va fi depus la Palatul Republicii. Ceremonia de rămas bun va avea loc luni, între orele 10.00 – 12.00.

Dumitru Moţpan a fost Vicepreşedinte al Parlamentului în perioada 1994-1997 şi Preşedinte al Parlamentului în anii 1997-1998. A fost deputat în primul Parlament și semnatar al Declarației de Independență, fiind decorat cu ”Ordinul Republicii”.

Dumitru Moțpan s-a născut pe data de 3 mai 1940, în satul Seliște din raionul Nisporeni și a trecut în neființă pe 23 iunie 2018.

Președintele Parlamentului Andrian Candu, corpul de deputați și Secretariatul Parlamentului au transmis sincere condoleanțe familiei, rudelor, colegilor și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram