/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

„Ne îmbrăcăm în negru!” Marți dimineața în fața primăriei Chișinău va avea loc un nou protest

missing
25 iunie 2018, ora 23:18

În descrierea evenimentului, organizatorii scriu: „Plahotniuc a declarat Război Cetățenilor! Astăzi a fost instaurată oficial dictatura în Republica Moldova. Începem Rezistența cu un protest la 7:30 dimineața la Primărie!”,

În același timp la protestul din fața Curții Supreme de Justiție Maia Sandu a anunțat că marți dimineața Platforma Da și PAS vor anunța acțiunile ulterioare care urmează a fi efectuate după decizia CSJ de astăzi, 25 iunie.

Precizăm că CSJ a menținut hotărârea Judecătoriei Chișinău și Curții de Apel care au decis anularea alegerilor locale din 20 mai și 3 iunie câștigate de liderul Platformei DA, Andrei Năstase, din motiv că acesta și contracandidatul său Ion Ceban ar fi făcut agitație electorală în ziua celui de-al doilea scrutin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram