/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Cum a comentat Andrian Candu decizia CSJ privind alegerile locale

missing
26 iunie 2018, ora 17:15

„Urmăresc cu îngrijorare evoluția lucrurilor în cazul alegerilor locale noi din Chișinău. Colegii mei s-au expus referitor la precedentul periculos creat. Aș vrea numai să amintesc despre principiul de la care pornește orice investigație – cui folosește? Dați-mi argumente ce câștigă PDM din această situație. Pentru că noi, împreună cu colegii, oricât nu ne-am strădui nu putem găsi niciun avantaj pentru guvernare în această situație. Suntem blamați că “nu intervenim în justiție pentru Nastase”, pentru Usatii, pentru candidata Șor și pentru mulți alții. Dar noi nu vom interveni în actul de justiție, ci ne vom concentra pe reforme, împreună cu partenerii noștri externi ce ne pot ajuta să modernizăm și să profesionalizăm acest sector, pentru ca cetățenii să aibă încredere în justiție”, a scris Candu pe pagina sa de facebook.

Curtea Supremă de Justiție a invalidat ieri rezultatele alegerilor locale din 3 iunie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram