Cum un bărbat a rămas fără mașină după ce a cumpărat-o pe rețelele de socializare

26 iunie 2018, ora 14:07

Conform Poliției de Frontieră, în seara zilei de 25 iunie, la intrarea în Republica Moldova s-a prezentat un cetățean al României. Acesta se afla la volanul unui Audi A4, cu plăcuțele de înmatriculare bulgărești. Deși bărbatul a oferit documentele necesare, s-a constatat că certificatul de înmatriculare al mașinii nu era autentic.

Ulterior, tânărul în vârstă de 28 ani a comunicat Poliției de Frontieră modul cum a procurat automobilul. Acesta a declarat că nu cunoștea că certificatul de înmatriculare era falsificat, deoarece a ales automobilul prin intermediul unei rețele de socializare. Banii au fost transmiși vânzătorului în Italia de o altă persoană din orașul Târgul Jiu, România. Cele două părți nu au întocmit vreun act ce ar confirma în detalii acordul care a avut loc.

Poliția a întocmit un proces verbal de ridicare a certificatului de înmatriculare și de expertiză.

Bărbatul riscă amendă în mărime de până la 32 500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau închisoare de până la 2 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram