/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Maxim Melinti s-a pocăit în public. Cui și pentru ce și-a cerut iertare parohul din Ghidighici

missing
26 iunie 2018, ora 14:29

„Mă pocăiesc, da, îmi pare foarte rău că nu am iubit mai mult decât aș putea. Îmi pare rău că nu am avut mereu răbdare, suficientă ca să ascult pe omul care necesită a fi ascultat. Îmi pare rău că undeva am fost leneș, ca orice om și spuneam că voi face lucrul acesta mâine, poimâine și nu-mi dau seama că de fapt sunt 24 de ore pe zi, nu 36 și pentru aceasta regret pentru că aș putea face și mai mult . Regret pentru că iubirea care oferă Hristos nu am absorbit-o pe deplin ca să o pot transmite celorlați, familiei mele, membrilor comunității și tuturor celor care comunic de zi cu zi”, a spus Melinti.

Preotul a susținut o conferință de presă în care spune că decizia mitropoliei a fost luată în absența lui, iar despre persoanele LGBT parohul de la Ghidighici susține că ei sunt printre noi, dar se tem să iasă în față pentru că „vor fi arătați cu degetul, condamnați, tratați diferit”.

În privința diplomei primite de la GENDERDOC-M, spune că primit-o pentru că nu judecă pe nimeni, doar îi ajută „pe oameni să ajungă la Hristos”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram