/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ A ajuns cu autobuzul în parapet. Cum explică șoferul situația

27 iunie 2018, ora 18:57

În autobuz nu se afla nici un pasager. Șoferul nu a avut de pătimit, nu a fost nevoie de îngrijiri medicale și de un echipaj 903 prezent la fața locului. Din cele comunicate de șofer, el a spus că la acel moment se deplasa la autoservice cu autobusul și nu a observat parapetul și s-a tamponat”, a declarat Natalia Stati, ofițer de presă Poliția Capitalei.

Potrivit poliției, alți participant la trafic nu au avut de pătimit, iar șoferul autobuzului riscă șase puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei. Tot astăzi, un camion de mare tonaj, la volanul căruia se afla un cetățean al Republicii Kârghîstan, s-a răsturnat pe traseul Cimișlia-Mihailovca din cauza unei roți care s-a defectat din mers.

Foto: echipa.md

Foto: echipa.md

Foto: echipa.md

Foto: echipa.md

Foto: echipa.md

Foto: echipa.md

Foto: echipa.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram