/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Ion Ceban vorbește de decizia CSJ și explică de ce nu participă la protestele din Capitală

missing
27 iunie 2018, ora 15:47

„Justiția este subordonată politic partidului democrat. Cei care cel mai puțin au nevoie de ceea ce s-a întâmplat suntem noi socialiștii. Nu văd cum să participăm astăzi la proteste, alături de oamenii care ne-au făcut ouă și oțet, pe de o parte și au scuipat în oamenii care au acordat votul în această circumstanță mie. Andrei se simte foarte bine, mersi … este foarte simplu să umbli cu megafonul dintr-o parte în alta”, a declarat Ceban.

El mai spune că vrea să vadă ce va face Platforma DA mai departe și că nu poate să se adreseze celor „care au scuipat” în cetățenii care i-au acordat votul. „Am auzit și am văzut tot felul de lucruri în activitatea ultimilor câteva zile a celor de la PPDA. Noi am văzut și atitudinea față de diferite segmente distincte ale societății. Haideți să vedem ce vor face ei în continuare. Eu până când nu văd cum aș putea să mă adresez celor care au scuipat peste 120 de mii de cetățeni care mi-au acordat votul. Eu la fel am fost dezavantajat”, susține Ceban.

Amintim că, Curtea Supremă de Justiție a aprobat o decizie prin care a menținut hotărârea Curții de Apel și a judecătoriei Chișinău privind invalidarea alegerilor din Chișinău. În urma deciziei, Platforma DA și PAS au organizat un protest în fața primăriei Chișinău, iar miercuri, 27 iunie, au anunțat despre crearea unei mișcări de rezistență la nivel de țară și organizarea de proteste în fiecare săptămână. Primul se planifică pentru duminică (1 iulie) la ora 14:00 în Piața Marii Adunări Naționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram