La scurt timp după ploile torențiale din capitală, o groapă adâncă de un metru a fost observată vineri pe strada pietonală Eugen Doga. Fotografia acesteia a fost postată de Consilierul municipal din partea Partidului Politic „Partidul Nostru” (PN), Ilian Cașu, pe o rețea de socializare.

În comentariile la fotografie internauții au venit cu comentarii haioase: „Vin alegerile parlamentare, cred că vor construi un metrou”, „Chirtoacă trebuie să facă muncă în folosul comunității pentru asta!”, „E o fereastră deschisă spre Europa”.

Contactat de TV8, directorul Întreprinderii Municipale „Exdrupo” Adrian Boldurescu susține că situația este sub control. „Noi nu cunoaștem de acest caz, deoarece avem ca prioritate străzile principale. Urmează să solicităm direcției locative comunale să vadă ce e acolo. În orice caz, o să trimitem în decursul zilei o echipă de lucru acolo și groapa va fi reparată”.

Amintim că, pe 1 mai 2013 strada Eugen Doga din centrul istoric al Chișinăului a primit statut de stradă pietonală. Lucrările de amenajare a străzii au demarat în anul 2012 și au costat 12 milioane de lei.