Șeful statului a oferit în cadrul unei ceremonii festive „Diploma de Onoare” a Președintelui R. Moldova la 200 de absolvenți de liceu din toată țara, promoția 2018, care au fost selectați în urma unei analize a succeselor înregistrate la învățătură.

Dodon precizează că s-a luat în considerare succesele înregistrate în procesul de studii, cele obținute la examenele de bacalaureat, la olimpiade și concursuri naționale și internaționale. „Astfel, au fost distinși câte patru reprezentanți din fiecare raion al țării: absolvenți ai liceelor din stânga Nistrului, din municipiile Chișinău și Bălți și din UTA Găgăuzia”, a scris șeful statului.

Dodon a mai scris că evenimentul „este un gest de atenție și încurajare a tinerilor, precum și un impuls spre atingerea unor noi performanțe. Am urat proaspeților absolvenți succese în continuare, speranță, perseverență și încredere”.

Precizăm că evenimentul este la a doua ediție, iar anul trecut mai mulți absolvenți au refuzat diploma acordată de șeful statului.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!