Mai multe focuri de arme s-au tras noaptea trecută în sectorul Buiucani al Capitalei. Deplasându-se la fața locului poliția a găsit cadavrul unui bărbat de 30 de ani, având trei plăgi produse prin împușcătură.

UPDATE 9:29. Tânărul împușcat mortal noaptea trecută în Capitală este fiul analistului politic Anatol Țăranu, transmite IPN.

La scurt timp, polițiștii au reținut suspectul de 32 de ani. Potrivit informațiilor preliminare, victima a fost împușcată de suspect în urma unui conflict iscat între ei, ambii fiind în stare de ebrietate.

La fața locului a fost depistat pistolul deținut legal de către suspect, din care a fost împușcată victima. Actualmente suspectul este reținut pentru 72 de ore.

În acest caz a fost pornită o cauză penală în baza art. 145 al1 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare persoanele vinovate riscă închisoare de 10 la 15 ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!