/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

În parcul Valea Trandafirilor va fi amplasat un complex sportiv. Când va fi construit

missing
02 iulie 2018, ora 15:50

Complexul va include un skate park, teren de baschet, fotbal, volei și va fi iluminat pe timp de noapte. „E un concept de reamenajare a Parcului Valea Trandafirilor destul de complex, care presupune un centru sportiv modern, municipal, care include în sine un skate park și mai multe terenuri sportive de fotbal, volei, baschet”, a declarat Alexandru Panfilii, șeful Direcției construcții capitale în cadrul ședinței CMC.

Complexul urmează să fie construit pe parcursul acestui an. În cel mai scurt timp, va fi anunțată licitația pentru selectarea companiei de proiectare și de construcție a complexului sportiv. Cheltuielile vor fi suportate de către bugetul municipal. În acest sens, deja au fost alocate 6 milioane de lei.

În decizie mai este specificat faptul că după finalizarea lucrărilor de construire, obiectivul edificat va fi transmis în gestiune „Asociației de gospodărire a spațiilor verzi”.

Suprafața de teren pentru amplasarea complexului sportiv

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram