Un tânăr de 27 de ani, internat la spitalul raional Cantemir a decedat în urma leziunilor primite după ce ar fi fost bătut de alte trei persoane într-un local din oraș.

Potrivit poliției, cazul a fost înregistra la 24 iunie curent. Oamenii legii au fost informați că la Spitalul raional Cantemir a fost internat un tânăr de 27 de ani, în stare gravă, iar în urma leziunilor cauzate, victima a decedat.

Pe faptul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art. 287 al. 2 (Huliganism) și art. 151 al. 4 (Vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății care au provocat decesul victimei).

În urma măsurilor întreprinse, poliția a stabilit că tânărul a fost agresat fizic într-un local din orașul Cantemir, de către un grup de persoane. Aceștia, s-au dovedit a fi trei locuitori ai raionului Cantemir, cu vârsta cuprinsă între 18 și 23 de ani.

La moment, poliția a reținut pe unul dintre agresori, în privința acestuia fiind eliberat un mandat de arest. Iar alte două persoane se eschivează de la organul de urmărire penală și urmează să fie anunțate în căutare.

Actualmente, forțele de ordine întreprind măsuri pentru stabilirea locului aflării și reținerea suspecților. Dacă li se va dovedi vinovăția, suspecții riscă închisoare de la 12 la 15 ani.