/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO. VIDEO/ A nins în Africa. Se așteaptă temperaturi scăzute de -8°C și pe parcursul zilelor următoare

missing
03 iulie 2018, ora 17:46

Nu am văzut atât de multă zăpadă de cât timp mă aflu aici în Africa de Sud. Este un timp minunat”.

Fenomen meteorologic neobișnuit în Africa de Sud. În zona de sud-vest a ţării, în apropiere de Cape Town, a nins pe parcursul nopții trecute. Dimineaţa, stratul de zăpadă atingea 10 centimetri. Zăpada a afectat și zona rezervației Matroosburg lângă Ceres. În ciuda condițiilor meteorologice, familiile sud-africane au fost foarte entuziasmate de zăpadă.

Am fost binecuvântați cu multă ploaie luna trecută, deci zăpada de astăzi este un vis împlinit. Fiind în Western Cape, nu suntem obișnuiți cu aceasta”.

Este plăcut să vezi aici multă apă. Putem să savurăm din apă, acum, nu să o cheltuim, doar să o savurăm”.

Serviciul meteorologic din Africa de Sud afirmă că vremea rece se așteaptă să continue pe tot parcursul zilei de marți, dar se așteaptă temperaturi scăzute de -8°C și pe parcursul zilelor următoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram