/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Scrisoare lui Plahotniuc. Natalia Morari: „Când nu mai ai ce pierde, nu-ți mai este frică. Nu îi veți putea închide pe toți”

03 iulie 2018, ora 19:11

Printre prietenii mei sunt deja 5 persoane, numele cărora nu le pot divulga din motiv că lor le este frică, cărora le-au transmis mesaje despre faptul că fie le-au deschis dosare penale, fie vor fi deschise. Toți acești oameni sunt foarte activi pe care ăi cunoașteți”, Natalia Morari, realizatoarea TV8.

Jurnalista a citit, în cadrul emisiunii, scrisoarea pe care i-a adresat-o lui Vlad Plahotniuc cu doi ani în urmă.

Ieșiți afară, în secret, mascat, ca nimeni să nu vă recunoască. Vorbiți cu oamenii în stradă, la proteste, la gară, în microbuze, în spitale, în grădinițe, în magazine sau la piață. Să-i întrebați cine este vinovat de starea în care a ajuns țara. Dumneavoastră veți auzi doar două cuvinte, Vlad Plahotniuc”, Natalia Morari, realizatoarea TV8.

Natalia Morari spune că după publicarea acestui mesaj Plahotniuc a dat ordin ca ea să fie distrusă. Loviturile au ricoșat însă spre unul din apropiații săi.

Cu un an în urmă, când a fost arestat fostul proprietar al postului TV7, Chiril Lucinschi, învinuit de spălare de bani, mi-a fost frică să vorbesc despre aceasta în public. De asemenea, mi-a fost frică să vorbesc despre faptul că peste trei zile de la arestarea lui, am primit un mesaj de la un om de afaceri care m-a informat că acum, tot procesul depinde de doi factori: de TV8 în general, și de mine personal. Iar condiția pentru încheierea dosarului a fost ca eu să nu mai revin în emisie”, Natalia Morari, realizatoarea TV8.

Am încercat să obținem un comentariu din partea lui Vlad Plahotniuc prin intermediul serviciului de presă al PDM. Purtătorul de cuvânt al partidului nu ne-a răspuns nici la telefon, nici la mesajul pe care i l-am expediat.

Domnule Plahotniuc, când nu mai ai ce pierde, nu-ți mai este frică. Nu îi veți închide pe toți, nu le veți închide gura la toți. Noapte bună”, Natalia Morari, realizatoare TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram