/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Biletele de tren Chișinău - Odessa se vor scumpi de săptămâna viitoare

04 iulie 2018, ora 17:00

Potrivit serviciului de presă al întreprinderii de stat „Calea ferată din Moldova”,  prețul biletelor pentru vagonul de clasa II se va scumpi cu 12 lei și va constitui 161 lei, iar cel de clasa I se va scumpi cu 27 lei și va constitui 184 lei. Totodată costul călătoriei în vagonul de clasa III va rămâne neschimbat, 142 de lei.

Noile prețuri vor intra în vigoare de pe 12 iulie și vor fi aplicate până pe 23 septembrie curent.

Amintim că la data de 31 mai 2018 prețul unui bilet de clasa II era de 149 lei iar de clasa I era de 157 lei. Trenul de pe cursa Chișinău–Odesa circulă în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, cu pornire la ora 06:57 din Gara Chișinău.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram