/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ce spune Dodon despre dezbaterile din Parlamentul European privind situația din R. Moldova

05 iulie 2018, ora 11:43

„Uniunea Europeană, suspendând sau reluând finanţarea reieşind din situaţia politică internă în Moldova, demonstrează din nou atitudinea faţă de ţara noastră. Sunt convins că, astăzi, UE va adopta decizia privind suspendarea finanţării şi acest lucru va accelera plecarea acestui regim în istorie”, a scris Dodon pe pagina sa de facebook.

El a mai precizat că după alegerile parlamentare care vor avea loc peste câteva luni, „vom promova o politică externă echilibrată, vom stabili relaţii strategice ample cu Rusia şi un parteneriat reciproc avantajos cu Occidentul, inclusiv cu SUA și UE, reieșind din interesele naționale ale țării”.

Precizăm că în urma invalidării alegerilor din Chișinău au fost mai multe reacții dure din partea partenerilor de dezvoltare a R. Moldova care au vorbit despre o degradare a democrației din țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram