/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Cele mai plătite locuri de muncă care pot fi obținute fără a avea o diplomă universitară

missing
05 iulie 2018, ora 18:00

În timp ce venitul mediu al unui American cu cel puțin o diplomă de licență este de 52,782$, venitul mediu al celor care au absolvit doar școala este de doar 530 650 de lei pe an. Cu toate acestea, există locuri de muncă care nu necesită o facultate și oferă un salariu mai mare decât cel mediu (627 375 de lei).

Publicația 24/7 Wall Street a analizat datele Biroului de Statistică al Muncii, pentru a găsi cele mai bine plătite locuri de muncă care nu necesită o facultate.

Pe primul loc se află poziția de operator la un centru de energie nucleară. Candidatul trebuie să știe cum să stingă un incendiu și cum funcționează o stație nucleară. Compania-angajatoare oferă cursuri de instruire speciale pentru operatori. Salariul începe de la 1 567 934 de lei.

Pe următoarele poziții se clasează detectivii (1 464 155 de lei), instalatorii de ascensoare (1 334 683 de lei) și piloții de avioane(1 322 257 de lei).

Unele dintre aceste locuri de muncă țin de management și poziții de rang superior, accesibile pentru cei care au un bagaj mare de experiență, cum ar fi în domeniul dreptului sau vânzărilor. Altele necesită ani de experiență de muncă sau de formare profesională, iar unele necesită doar anumite acreditări sau instruiri.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram