/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cum răspunde Viorel Țopa la acuzațiile lui Mihai Ghimpu

05 iulie 2018, ora 19:10

„Am fost acționari, cumpărând acțiunile Victoriabank la bursă. Peste 5 ani, în mai 2010, am aflat că în baza unor decizii judecătorești secrete, despre care nu am avut nicio idee, acțiunile au fost transferate la niște offshore-uri necunoscute. Asta se numește „atacuri raider”. În 2012, curțile din Londra și Edinburgh au stabilit că beneficiarul final al companiilor, în care au fost parcate acțiunile, este Vladimir Plahotniuc. Documentele au fost publicate. Probabil, psihiatrii trebuie să răspundă idiotismului lui Ghimpu”, a declarat Viorel Țopa pentru TV8.

Precizăm că manifestanții din fața Parlamentului au cerut deputaților să valideze alegerile locale din Chișinău, să anuleze sistemul mixt de vot și să demită și tragă la răspundere judecătorii care au luat deciziile privind invalidarea alegerilor locale din Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram