Ghinion pentru mai mulți șoferi care s-au deplasat pe traseul Chișinău- Leușeni. Aceștia s-au pomenit cu geamurile de la mașina sparte din cauza prundișului de pe carosabil. Incidentul a avut loc pe o porțiune de drum proaspăt renovat.

Printre victime se numără și Ana Dema. Femeia spune că mergea cu familia la odihnă spre Leușeni. La un moment dat, parbrizul s-a făcut țăndări după ce prundișul folosit la reparația drumului a fost aruncat peste geamul mașinii.

Lovitura a avut loc pe această porțiune. Se vede că drumul este proaspăt reparat, dar nu a fost terminat. Iată ce se întâmplă.

Nu este vreun indicator sau careva restricții de circulație. Mergeam ca de obicei, nu aveam viteză. La un moment dat, ne-am intersectat cu un tir care venea din față, când sticla de la parbriz și din partea laterala s-a făcut țăndări. Ne-am speriat foarte tare și nu înțelegeam ce se întâmplă”, Ana Dema, victimă.

S-a oprit și a chemat poliția, iar în timp ce o aștepta, pe aceeași porțiune de drum, alte câteva mașini s-au ales la fel cu geamurile sparte.

Am chemat poliția și deja în fața noastră alte trei mașini s-au pomenit la fel cu sticlele sparte”, Ana Dema, victimă.

Femeia dă vina pe autorități, pentru că nu încheiat lucrările calitativ și nu au instalat semne de circulație care să prevină șoferii despre un eventual pericol. Femeia spune că-și va căuta dreptatea în instanță. Solicitat de TV8, serviciul de presă al Inspectoratului de Poliție Nisporeni a precizat că a fost inițiată o anchetă, în cadrul căreia vor fi stabilite persoanele responsabile de securitatea circulației rutiere în timpul efectuării plombării drumului. Aceștia riscă să fie sancționați contravențional.