/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Wizz-Air lansează cinci destinații noi din Chișinău. Unde vom putea călători și de când

05 iulie 2018, ora 11:18

Odată cu suplinirea flotei Wizz-Air cu încă un avion începând cu data de 15 decembrie al anului curent vor fi deschise încă cinci destinații noi. Astfel, vor fi lansate în premieră zborurile spre:
– Danemarca (Aeroportul din Copenhaga)
– Germania (Dortmund și Memmingem)
– Belgia (Bruxelles, Aeroportul Charleroi)
– Franța (Paris).

Totodată, va fi majorată și frecvența zborurilor – 17 rute săptămânal. Biletele pot fi procurate începând cu ziua de azi. Prețul lor începe de la 19,99 euro.

Ministrul Economiei și Infrastructurii Chiril Gaburici a salutat decizia companiei de a crește flota avia în Republica Molodva. El a menționat că pe parcursul ultimului an Wizz-Air a investit 200 milioane de dolari în Moldova și a deschis 570 de locuri de muncă.

Compania Wizz-Air și-a început activitatea în RM un an în urmă, când Aeroportului din Chișinău i-a fost alocată o aeronavă. La moment, sunt operate zboruri în Italia, Germania, Spania, Grecia și Marea Britanie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram