/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Au plecat de acasă și nu s-au mai întors. O femeie și fiica sa, căutate de rude și poliție

missing
06 iulie 2018, ora 09:50

Poliția a fost alertată de către soțul femeii care a anunțat despre dispariția acestora. Deja de trei zile nu se cunoaște nimic despre locul aflării acestora.

Femeia de 42 de ani se numește Duminica Maria, are înălţimea 1.65 m, părul lung de culoare neagră, în ziua dispariției era îmbrăcată în fustă și pulover de culoare albastră.

Fiica acesteia de 15 ani, pe nume Duminica Ilinca, cu înălțimea 1,75 m, părul lung de culoare neagră, în ziua dispariției era îmbrăcată în pulover de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații despre locul aflării acestor persoane, sunt rugați să apelați la numărul de telefon: 069642551 sau 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram