/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Panică pentru naționala Suediei în dimineaţa meciului cu Anglia. Scandinavii au fost evacuaţi din hotel

07 iulie 2018, ora 14:38

Managerii hotelului cred că alarma de incendiu a fost activată din cauza unui client care ar fi fumat în cameră sau în urma unui accident. Jucătorii suedezi au revenit în camere după ce au fost informaţi de staff-ul hotelului că sunt în siguranţă, scrie digisport.ro.

Suedia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale pentru prima oară din 1994 încoace. La ediţia din SUA s-a clasat pe locul 3, după ce a eliminat România în sferturile de finală. Suedezii vor juca împotriva Angliei astăzi, de la ora 17.00, la Samara.

Scandinavii au câştigat grupa din care au mai făcut parte Germania, Mexic şi Coreea de Sud, după care au învins Elveţia în optimile de finală, scor 1-0.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram