/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Polițiste în pantaloni scurți. Raționamentul pentru care un primar din Liban schimbă uniforma polițistelor

missing
07 iulie 2018, ora 17:39

În timp ce colegii lor bărbați sunt în continuare îmbrăcați în pantaloni normali, decizia primăriei a stârnit controverse și acuzații de sexism în presă și pe rețele sociale.

„Ar putea fi sexy pentru unii, pentru alții e ceva normal. Depinde de educația pe care o ai”, spune primarul Pierre Achkar.

El mai spune că în fiecare an facem asta pentru a atrage atenția presei internaționale și turiștilor. ”E drăguț. Oamenilor le place ceea ce este frumos. Ați vrea să fie urâte? Era o vreme când a purta blugi era considerat ceva vulgar. Femeile sunt libere: sexy sau nu, suntem o țară liberă”, a mai comentat el.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram