/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Au divorțat deoarece soția l-a ironizat pe Messi pentru prestaţia slabă de la CM 2018

07 iulie 2018, ora 22:47

Cei doi sunt mari fani ai sportului rege şi s-au cunoscut datorită acestei pasiuni, într-un bar. Nu a contat faptul că susţineau echipe rivale, Spartak Moscova şi CSKA Moscova, scrie Mediafax.ro.

Totuşi, un incident recent a dus la divorţ, potrivit publicaţiei Argumenti i Fakty. Arsen, în vârstă de 40 de ani, a cerut separarea legală după ce soţia lui, Liudmila, în vârstă de 37 de ani, l-a ironizat în mod repetat pe Messi, idolul bărbatului, pentru prestaţia slabă de la CM 2018. Femeia crede că C. Ronaldo este cel mai bun fotbalist din lume.

Mai precis, cearta finală dintre cei doi a început după ce Messi a înscris un gol împotriva Nigeriei. Arsen s-a bucurat pentru reuşita starului de la Barcelona, iar soţia lui l-a ironizat din nou pe argentinian. Bărbatul, care până atunci ignorase atacurile soţiei, nu a mai rezistat şi a reacţionat, spunând lucruri urâte despre Cristiano Ronaldo, idolul Liudmilei, despre ea şi echipa ei de club preferată. „A fost picătura care a umplut paharul. De la începutul Cupei Mondiale, Liudmila ne-a ironizat în mod constant pe mine şi pe fotbalistul meu preferat”, a declarat Arsen. El a adăugat că după ceartă şi-a făcut bagajul şi a plecat, iar a doua zi a depus cererea de divorţ.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram