Căutările fetei de 18 ani, dispărută acum 12 zile după ce și-a aflat notele de la BAC, nu s-au soldat cu niciun rezultat. Decizia de a continua sau nu acțiunile de căutare și investigație urmează să fie luată mâine.

Peste 150 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne: polițiști, pompieri și carabinieri, inclusiv 20 de persoane civile, au fost implicați în căutarea fetei de 18 ani, care a dispărut, acum 12 zile, de la domiciliul său.

Adolescenta are următoarele indicii: 165 cm înălțime, păr negru lung, ochi căprui. La momentul plecării de acasă fata era încălțată în adidași roșii. Persoanele care dețin informații despre locul aflării fetei sunt rugate să informeze imediat poliția la numărul 112.

Amintim că fata a dispărut la 27 iunie,  ora 09:00, atunci când a ieșit din casă și a plecat într-o direcție necunoscută. Despre dispariția acesteia a anunțat mama ei care, după ce s-a întors acasă de la serviciu, a găsit pe masă notele de la BAC ale tinerei. Una dintre acestea a fost 3 la matematică.