Cele mai așteptate titluri ale anului, premiere, proiecții în aer liber și workshopuri dedicate cinefililor vor transforma Chișinăul, timp de patru zile, în capitala filmului.

Documentare, ficțiune, filme bazate pe fapte reale, tragedii, comedii, premiere și filme ce au făcut istorie, toate sunt de neratat și doar câțiva pași distanță pentru a le viziona.
Agenda TIFF pentru o perioadă de patru zile le pregătește iubitorilor de film cele mai tari filme românești și internaționale. În fiecare zi se vor proiecta de la patru până la șase filme, în locațiile repartizate pentru desfășurarea acestui eveniment.

Evenimentul se va desfășura în perioada 12-15 iulie în următoarele locații:
#Cinema Odeon
#Scuarul Liceului Gheorghe Asachi
#Cinema Buiucani

Prețul pentru o proiecție este de 30 lei, iar biletele pot fi achiziționate pe site-ul iticket.md sau la casele cinematografului Odeon.

Festivalul Internațional de Film Transilvania, inițiat la Cluj-Napoca în 2002, se extinde, pentru a treia oară, în Republica Moldova.
TIFF Chișinău își propună să continuie tradiția acestui eveniment an de an în Republica Moldova, care să aducă în fața publicului cele mai importante producții recente lansate și premiate în festivaluri, precum și succese de casă, un motor important în susținerea și promovarea cinematografiei și un formator al generației tinere.