/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

VIDEO // Conferință cu proteste. Liderii PAS, PPDA și PLDM au fost încuiați în sala în care țineau o conferință de presă

missing
09 iulie 2018, ora 14:14

Cei circa 20 de protestatari, majoritatea oameni în vârstă, s-au declarat a fi susținători ai primarului de Orhei, Ilan Șor. Inițial, unul dintre reprezentanții protestatarilor a încercat să dea buzna în sală pentru a transmite o petiție Maiei Sandu prin care să îi ceară să nu îl mai denigreze public pe Ilan Șor. E l a fost oprit de analistul Oazu Nantoi care a încercat să îl dea afară pe protestatar. Ulterior, administratorii sălii de conferință au decis să încuie ușa pentru a nu compromite evenimentul. Protestatarii au încercat de câteva rânduri să forțeze ușa, după care au început să lovească cu picioarele în ea.

Ei au scandat „Noi suntem poporul”, „Jos Maia Sandu”. Au așteptat până la încheierea conferinței, după care au ieșit din urma liderilor opoziției. Maia Sandu însă a reușit să plece neobservată.

În timpul conferinței de presă, lidera PAS a calificat gestul protestatarilor dreptul unul disperat prin care guvernarea încearcă să se protejeze. „Când regimul se clatină, el recurge la gesturi disperate. Aceștia sunt susținătorii lui Șor. Știm care este rolul lui și în ce situații se recurge la el”, a spus Maia Sandu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram