Un interpret de rap din Republica Moldova a fost reținut pentru vânzarea drogurilor. Potrivit poliției, acesta ar face parte dintr-un grup infracțional. De rând cu interpretul, oamenii legii au reușit să pună mâna pe încă 3 membrii ai grupării. Suspecții au între 20 și 50 de ani, fiind originari din capitală, dar și din Călărași.

Cei patru suspecți au fost monitorizați mai bine de patru luni. Potrivit oamenilor legii, aceștia comercializau droguri de tip hașiș și marijuana. Pentru a da de urmele lor, a fost infiltrat un agent sub acoperire, care a făcut achiziții de control și a procurat droguri de la suspecți. După acest moment, suspecții au fost reținuți.

În urma perchezițiilor, în locuințele suspecților, polițiștii au depistat peste 200 grame de hașiș, un pistol pneumatic, 24 de mii de lei, dar și alte utilaje care ar demonstra implicarea lor în acest caz. Valoarea drogurilor sechestrate se ridică la aproximativ 40 de mii de lei. Toate persoanele au fost reținute pentru 72 de ore. Dacă li se va demonstra vinovăția, aceștia riscă până la 15 ani de pușcărie.