/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

10 filme motivaționale pentru a deveni o persoană de succes

missing
10 iulie 2018, ora 12:38

1. Fight Club: materialism și detașare
Fight Club este un film care oferă mai multe lecții de succes. Cu toate acestea, una dintre cele mai importante de care putem beneficia este cea a materialismului și a detașării emoționale.
Potrivit lui Tyler Durden: Fight Club(Clubul de lupte) vizează eliberarea propriei persoane din cătușele vieții moderne, care vă întemnițează și vă limitează, fiind dispusă să cauzeze, să primească durere și să riște moartea.
Clubul de lupte este unul din acele filme care pot fi urmărite din nou și din nou, găsind ceva valoros de fiecare dată.

2. Pumping Iron: încredere și afirmare
Pumping Iron nu este doar un film pentru culturiști, este un film pentru cei care vor să învețe mai mult despre puterea încrederii în propria persoană și afirmarea prin acțiune.
Arnold Schwarzenegger împărtășește mentalitatea, atitudinea și convingerile sale personale în acest documentar clasic, care fără îndoială vă va lăsa inspirat atunci când îl urmăriți.

3. The Secret: atitudinea pozitivă
The Secret(Secretul), este un film bazat pe Legea Atractiei. În timp ce mulți sunt sceptici cu privire la Legea Atracției, filmul, totuși, prezintă o filozofie foarte pozitivă despre viață.
Pelicula are un scop principal: să te ajute să duci o viață mai bună schimbând atitudinea ta mentală. Deci, pentru oricine caută inspirație și motivație, Secretul este un film care face asta.

4. The Social Network: dreptul la inițiativă
Toată lumea ar trebui să fie familiarizată cu filmul Social Network și succesul fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg. Rețeaua de Socializare este un film care va inspira pe oricine să se simtă merituos pentru succesul care îl obține, arătând, de asemenea, unele dintre dezavantajele pe care le poate avea succesul prin trădări și verigile sistemului juridic.

5. Yes Man: oportunități
Yes Man, este un film distractiv pe care oricine îl poate aprecia. Jim Carrey îl interpretează pe Carl Allen, care trăiește o viață obișnuită și se simte neîmplinit.
El frecventează un seminar de auto-ajutor numit „Yes”(Da), iar în curând în viața lui au loc schimbări interesante. Acest film vă va face să vă gândiți la toate oportunitățile pe care le-ați ratat spunând „nu” unor lucruri.

6. Limitless: realizarea scopurilor
Bradley Cooper joacă rolul unui scriitor, Eddie Morra. Într-o zi, viața lui Eddie se schimbară imediat și radical atunci când pe piață este introdus un nou medicament.
Nu poți să te uiți la acest film fără să vrei să intri în povestea narcotică. Cu toate acestea, în loc să utilizați un medicament, acest film vă va lumina și vă va determina să vă gândiți la toate lucrurile pe care le puteți face cu și în viața voastră. Acesta este un film care te va motiva cu siguranță să inițiezi acțiuni și să ajungi la țelul mult râvnit.

7. The Wolf of Wall Street: conducere și prosperitate
Bazat pe povestea adevărată a lui Jordan Belfort, The Wolf of Wall Street(Lupul de pe Wall Street) este un film care demonstrează câteva dintre lucrurile pe care le pot cumpăra bani și pe care nu.
Nu poți să te uiți la acest film fără ca să devii impresionat de performanța lui DiCapprio. The Wolf of Wall Street este o producție care vă va face să vă reevaluați viața curentă, să vă îndreptați atenția spre lucruri mai fine și mai subtile, schimbându-vă percepția despre priorități.

8. The Words: stăpânește-ți propria muncă
Un alt film cu Bradley Cooper, care joacă rolul unui un scriitor luptător. The Words(Cuvintele) demonstrează cum succesul poate fi dificil și vă poate provoca uneori să renunțați sau, în aceste cazuri, să copiați pe altcineva.
Acest film vă va inspira cu siguranță să vă ocupați de munca proprie și să vă dedicați totalmente pasiunii.

9. In Pursuit of Happyness: nu te lăsa bătut niciodată
In Pursuit Of Happyness(În căutarea fericirii) este un film frumos, care aproape că te va lăsa în lacrimi și cu siguranță profund emoționant. Will Smith joacă rolul unui vânzător,Chris Gardner, care se confruntă cu o mare problemă financiară, rămânând fără adăpost.
Acest film va demonstra de ce nu trebuie să renunți niciodată la propriile aspirații și să nu permiți circumstanțelor să-ți distrugă visele.

10. Good Will Hunting: competență
Good Will Hunting(Vânătoarea după voință) este un film emoționant, care conține conversații extraordinare și profunde. Pentru oricine care este talentat și nu crede că este vrednic de succes, acest film vă va inspira cu siguranță, vă va dovedi competența și faptul că niciodată nu este tărziu să începi să crezi în propria persoană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram