Un polițist, aflat în stare de ebrietate, a cauzat un accident rutier soldat cu moartea unei tinere. În noaptea de 10 iulie, în satul Recea, un automobilul de model BMW s-a tamponat frontal cu un camion.

Potrivit oamenilor legii, vehiculul de model BMW era condus de un polițist, în vârstă de 22 de ani, care a ieșit pe contrasens pentru a depăși un alt mijloc de transport. Ca urmare a acestei manevre, automobilul s-a tamponat cu un camion la volanul căruia se afla un bărbat de 47 de ani. Poliția nu a oferit detalii despre starea șoferului aflat la volanul camionului.

În automobilul de model BMW se afla un bărbat și două femei, cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani. Bărbatul era și el angajat al poliției. În urma impactului, una dintre tinere a decedat la fața locului. Ceilalți pasageri și șoferul s-au ales cu leziuni și au fost transportați la Spitalul raional din Râșcani.

Oamenii legii au stabilit că, în momentul accidentului, aceștia se aflau în stare de ebrietate. Polițistul, aflat la volanul automobilului BMW, va fi reținut și cercetat penal.