/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

În prag de alegeri, PDM anunță despre majorarea salariilor primarilor

10 iulie 2018, ora 12:29

Potrivit sursei, salariile primarilor și ale funcționarilor din cadrul administrației publice locale ar urma să crească treptat până la cu 50 %. Primele majorări ar putea avea loc chiar din luna august. „Pentru aceasta sunt prevăzute câteva zeci de milioane de lei. Pe viitor, aceste sume vor fi acoperite din alte servicii acordate de Agenția Servicii Publice”, a precizat Cebotari. Totuși, democratul a lăsat să se înțeleagă că primordial vor fi majorate salariile funcționarilor din comunele cu venituri mici.

Întrebat despre sistarea asistenței macrofinanciare de către UE, Vladimir Cebotari a declarat: „Pe noi nu ne deranjează dacă vin sau nu acești bani. La noi ideile nu vin făcând circ în stradă. La noi lucrurile sunt planifiate din timp”, a mai spus Cebotari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram