/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Partidul Șor, adus în sediul Primăriei Orhei

missing
10 iulie 2018, ora 13:41

Totodată, două săptămâni în urmă s-a decis ca spaţiile de la parterul Primăriei să fie date în locaţiune, prin licitație. Decizia a fost luată de către consilierii municipali. Aceștia au fost adunați de primarul Ilan Șor în regim extraordinar. Proiectul deciziei respective nu a fost publicat pe site-ul Primăriei.

Recent, Serviciul de Asistență Psihopedagogică al Direcţiei Generale Educaţie, dar şi Întreprinderea Municipală „Orheiproiect” au primit ordin să elibereze birourile pe care le-au ocupat ani de zile în incinta Primăriei Orhei.

La numerele de telefon ale Primăriei Orhei nu ne-a răspuns nimeni pe parcursul zilei. Purtătoarea de cuvânt a Partidului Șor, Alina Șargu, ne-a promis să revină cu un răspuns mai târziu despre modul în care formațiunea a ajuns să închirieze spațiu în clădirea primăriei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram