În aripa stângă a clădirii Primăriei Orhei s-a amplasat Partidul Șor. În faţa intrării a apărut un impunător panou politic. Potrivit radioorhei.info, deocamdată nu se cunoaște cum a ajuns partidul condus de Ilan Șor sub același acoperiș cu Primăria Orhei.

Totodată, două săptămâni în urmă s-a decis ca spaţiile de la parterul Primăriei să fie date în locaţiune, prin licitație. Decizia a fost luată de către consilierii municipali. Aceștia au fost adunați de primarul Ilan Șor în regim extraordinar. Proiectul deciziei respective nu a fost publicat pe site-ul Primăriei.

Recent, Serviciul de Asistență Psihopedagogică al Direcţiei Generale Educaţie, dar şi Întreprinderea Municipală „Orheiproiect” au primit ordin să elibereze birourile pe care le-au ocupat ani de zile în incinta Primăriei Orhei.

La numerele de telefon ale Primăriei Orhei nu ne-a răspuns nimeni pe parcursul zilei. Purtătoarea de cuvânt a Partidului Șor, Alina Șargu, ne-a promis să revină cu un răspuns mai târziu despre modul în care formațiunea a ajuns să închirieze spațiu în clădirea primăriei.