/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Istoria copiilor salvați în Tailanda va fi ecranizată la Hollywood

missing
12 iulie 2018, ora 13:12

Producătorul a petrecut câteva zile la locul tragediei, deoarece periodic trăiește în Tailanda. El a discutat cu câțiva din cei 90 de diveri, care i-au salvat pe copii, și cu familiile acestora. Michael Scott urmează să discute și cu copiii salvați în timpul apropiat, după ce aceștia vor fi externați din spital.

Producătorul a declarat că a fost inspirat de curajul și eroismul pe care l-a văzut în ochii celor mici. El susține că prietenul soției sale a decedat în timp ce încerca să livreze un balon cu aer copiilor din peșteră, și din această cauză se simte obligat de a produce filmul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram