/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Zeci de pasageri ai unui avion au fost răniţi după depresurizarea cabinei

missing
14 iulie 2018, ora 14:15

Incidentul a avut loc vineri după-amiază la bordul Cursei Ryanair FR7312, pe ruta Dublin (Irlanda) – Zadar (Croaţia). Cabina aeronavei s-a depresurizat brusc, iar piloţii au decis aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Hahn din Frankfurt, a comunicat sâmbătă compania Ryanair, citată de mediafax.ro.

„În conformitate cu procedura standard, echipajul a activat măştile de oxigen şi a iniţiat reducerea treptată a altitudinii. Avionul a aterizat normal, iar pasagerii au fost debarcaţi, un număr mic având nevoie de îngrijiri medicale ca măsură de precauţie”, precizează Ryanair.

Poliţia germană a comunicat că 33 dintre cei 189 de pasageri aflaţi la bord au fost spitalizaţi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram