Kylie Jenner este cea mai tânără persoană de pe lista Forbes a femeilor din America îmbogăţite din forţe proprii. Tânăra de 20 de ani are o avere netă estimată la 900 de milioane de dolari. În următorul an, este de aşteptat ca Jenner să devină cea mai tânără miliardară îmbogăţită prin forţe proprii, scrie mediafax.ro.

Averea ei a crescut exponenţial datorită Kylie Cosmetics, propria ei companie de machiaje, care valorează 800 de milioane de dolari.

„Wow. Nu îmi vine să cred că postez propria mea copertă Forbes”, scrie Jenner în cadrul unei postări pe reţeaua socială Instagram. „Vă mulţumesc pentru acest articol şi pentru recunoaştere. Sunt binecuvântată să fac ce iubesc în fiecare zi. Nu aş fi putut nici să visez asta!” (Cu toate că, a declarat pentru revista Complex în 2016 că este „visul ei să ajungă în Forbes”).

Jenner spune că plănuiește să muncească în compania ei „pentru totdeauna”, iar apoi să i-o lase moştenire fiicei ei, Stormi, care are în prezent vârsta de cinci luni.

Titlul de cel mai tânăr miliardar din lume a fost deţinut în trecut de co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, în 1987 la vârsta de 31 de ani şi apoi de co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, în 2008, la vârsta de 23 de ani.