/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Cum arată curtea grădiniței din Chișinău unde s-a construit o biserică

16 iulie 2018, ora 09:57

„Pe teritoriul grădiniței 150 din sect. Râșcani activează ilegal o biserică. Char dacă e construit doar demisolul construcției, acolo deja este amenajată o biserică și se oficiază regulat slujbe, la care e prezentă și directoarea grădiniței Gîscă Valentina, ba chiar unele surse ne-au informat că dna Gîscă vinde lumânări în cadrul bisericii date. în același timp teritoriul instituției de educație timpurie nr.150 arată DEZASTRUOS! Că doar directoarea nu are când să aibă grijă de mediul în care se află copiii, ea are mult mai multă grijă să promoveze biserici și să facă business cu proprietatea publică!”, se arată în mesajul postat de asociație.

Mai jos fotografii din curtea grădiniței.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram