/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ Un tânăr de 29 de ani, angajat al unui șantier, a urcat pe o macara și a amenințat că se aruncă în gol

16 iulie 2018, ora 18:47

De dimineață tânărul a venit la serviciu însă nu a mai reușit să lucreze. Băiatul, originar din Chișinău, a urcat pe macara și a început să strige că se aruncă în gol. Locuitorii blocurilor din apropiere spun ca l-au auzit cum acesta înjura și striga la cineva în privința salariului.

Așa striga el în gura mare. Uăi ulă uăi mai amăgit de „zarplată. Ce așa se primește. De ce tunu dai „zarplata„? To cânta, ”to jiuca„ ha, ha, ha. Îi trimitea pe toți în toate ”borțile„ . Toate prostiile le vorbea din vârful cranului”, afirmă un martor ocular.

Surse din cadrul poliției au declarat pentru TV8 că bărbatul ar fi fost supărat că nimeni din colegii săi nu au mers să doneze sânge pentru o rudă de-a sa. În același timp, ofițerul de presă al Poliției Capitalei a spus că nu cunoaște care au fost motivele tânărului, menționând doar că acesta a fost salvat, iar viața lui se află în afara oricărui pericol.

Unul din angajați, fiind în stare de ebrietate, s-ar fi urcat pe o macara, amenințând că se va arunca în gol. Imediat la fața locului au fost îndreptați polițiștii și psihologii din cadrul direcției de poliție a mun. Chișinău care au reușit să-l convingă pe tânărul în vârstă de 29 de ani să coboare. La moment, bărbatul se află la spitalul numărul 3 din capitală”, afirmă Svetlana Scripnic, ofițer de presă IP Chișinău.

Am încercat să contactăm proprietarii șantierului. O persoană care a răspuns la numărul de telefon afișat pe pagina oficială a companiei a spus că nu știe despre incident și nu poatre face rost de numărul de telefon al administratorului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram