Tentativa de suicid în sectorul Râșcani din capitală. Un bărbat, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate, a urcat pe o macara și a anunțat că se aruncă în gol. La fața locului au venit mai mulți polițiști și pompieri. Mai târziu s-a aflat că tânărul lucra la șantier, iar unul dintre motivele care l-ar fi determinat să recurgă la gestul disperat ar fi fost neachitarea salariului. O altă versiune oferită pentru TV8 de surse din poliție este că acesta ar fi fost supărat că nimeni nu a donat sânge pe o rudă de-a așa.

De dimineață tânărul a venit la serviciu însă nu a mai reușit să lucreze. Băiatul, originar din Chișinău, a urcat pe macara și a început să strige că se aruncă în gol. Locuitorii blocurilor din apropiere spun ca l-au auzit cum acesta înjura și striga la cineva în privința salariului.

Așa striga el în gura mare. Uăi ulă uăi mai amăgit de „zarplată. Ce așa se primește. De ce tunu dai „zarplata„? To cânta, ”to jiuca„ ha, ha, ha. Îi trimitea pe toți în toate ”borțile„ . Toate prostiile le vorbea din vârful cranului”, afirmă un martor ocular.

Surse din cadrul poliției au declarat pentru TV8 că bărbatul ar fi fost supărat că nimeni din colegii săi nu au mers să doneze sânge pentru o rudă de-a sa. În același timp, ofițerul de presă al Poliției Capitalei a spus că nu cunoaște care au fost motivele tânărului, menționând doar că acesta a fost salvat, iar viața lui se află în afara oricărui pericol.

Unul din angajați, fiind în stare de ebrietate, s-ar fi urcat pe o macara, amenințând că se va arunca în gol. Imediat la fața locului au fost îndreptați polițiștii și psihologii din cadrul direcției de poliție a mun. Chișinău care au reușit să-l convingă pe tânărul în vârstă de 29 de ani să coboare. La moment, bărbatul se află la spitalul numărul 3 din capitală”, afirmă Svetlana Scripnic, ofițer de presă IP Chișinău.

Am încercat să contactăm proprietarii șantierului. O persoană care a răspuns la numărul de telefon afișat pe pagina oficială a companiei a spus că nu știe despre incident și nu poatre face rost de numărul de telefon al administratorului.