Poliția cere ajutorul societății cu privire la identificarea a trei persoane ce apar în imagini. Trei indivizii sunt căutați de oamenii legii pentru că ar fi agresat fizic un bărbat de 46 de ani. Aceștia au sustras de la victimă o sumă impunătoare de bani, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

Totul s-a întâmplat la data de nouă iulie curent. Cei trei suspecți se deplasau spre Bender. Victima aflată la volan i-a luat ca pasageri în apropierea localității Budești. Cele trei persoane l-au amenințat cu un cuțit, după care au sustras de la bărbat 17.200 euro și 800 lei.

Conform primelor constatări ale poliției, unul dintre suspecți ar fi un bărbat cu vârsta cuprinsă între 40-50 de ani. Înălțimea acestuia este de 170-175 cm, constituția corpului medie. Părul este de culoare întunecat, tuns scurt (posibil cu pleș pe cap). Suspectul ar fi îmbrăcat pantaloni de culoare verzuie (hachi) cu mai multe buzunare prin părți, maiou de culoare albastră. Acesta este vorbitor de limbă rusă.

Cel de-al doilea suspect ar fi un bărbat cu vârsta cuprinsă între 24-27 de ani. Înălțimea lui este de 185-190 cm, constituția corpului sportivă. Părul este lung de culoare întunecată, fața ovală lunguiață cu ten închis. Bărbatul ar fi îmbrăcat pantaloni întunecați, maiou de culoare oranj, pe umăr avea un rucsac de culoare neagră. Acest de asemenea este vorbitor de limbă rusă.

Cea de-a treia persoană este de gen feminin, cu vârsta cuprinsă între 35 – 40 de ani, corpolență plină. Femeia are păr lung de culoare întunecat. Aceasta ar fi îmbrăcată într-o vestă lungă de culoare întunecată.

Cetăţenii pot informa poliţia la următoarele numere de contact: 069174759, 079557936 și 060026393.