/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Susținătorii lui Șor au sabotat conferința de presă a Comitetului Mișcării de Rezistență Națională „ACUM”

17 iulie 2018, ora 12:55

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase și ceilalți membri ai Comitetul Mișcării de Rezistență Națională „ACUM”, au părăsit sala de conferințe, încât oamenii timp de zece minute scandau „Noi suntem poporul”, și „Jos mâinile de pe magazinele sociale”.

Amintim că săptămâna trecută tema magazinelor sociale ale lui Ilan Șor au fost discutate de Parlamentul Republicii Moldova, iar astăzi primarul de Orhei a ieșit într-o conferință de presă. El a declarat că va organiza mitinguri împotriva celor cărora nu le sunt pe plac magazinele sociale.

La moment sunt deschise 70 de magazine sociale, 44 de magazine sociale staționare și 26 de magazine sociale mobile, care deservesc circa 15.000 de cetățeni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram