/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Buchet bun de mâncat. Două femei produc buchete din fructe, legume sau dulciuri

missing
18 iulie 2018, ora 19:43

Ambele se numesc Ludmila Grosu și sunt pasionate, în egală măsură, de mica lor afacere, mai ales că primesc plăcere de la ceea ce fac, iar clienții rămân încântați de creațiile lor.

“Foarte des pentru soț cumpără sau pentru șef, pentru cei care iubesc legumele și fructele, pentru cei care duc un mod sănătos de viață. Este cel mai bun cadou”, spune Ludmila Grosu.

Buchetele lor sunt proaspete, iar pentru asta meșterițele merg la piață în fiecare zi.

“În magazin acum nu găsești așa frumusețe, dar la piață poți să miroși, să pipăi și decizi câte să cumperi. Ca să fie proaspete, mergem la piață în fiecare dimineața, în loc de sport”spune Ludmila Grosu.

Pe lângă fructe și legume, femeile mai confecționează buchețele din dulciuri, fructe uscate, dar au avut și solicitări mai deocheate, cum ar fi din ciorapi.

“Din salamuri, din pește uscat din tot ce doresc și ce este comestibil din toate facem. Care dorește buchețel la ora opt noi venim în atelier chiar și la cinci, la șase dimineața ca să fie totul proaspăt, pentru asta am cumpărat și frigider”, spune Ludmila Grosu.

Pentru a-și surprinde o prietenă, această tânără a făcut comandă de o compoziție din ciocolate.

“Sunt într-adevăr niște creații originale, deosebite de aceea m-am gândit ca persoana pe care le primește să fie plăcut surprinsă. Sunt pentru o colegă de a mea de grupă care în această duminică își organizează nunta”, a spus Laura, clientă.

Prețul unui buchet începe de la 150 de lei. În capitală, sunt mai mulți meșteri care confecționează buchete comestibile, ca o alternativă la cele clasice, din flori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram