/VIDEO/ Grozavu, audiat repetat. La următoarea ședință de judecată vor continua audierile viceprimarului

18 iulie 2018, ora 19:46

Viceprimarul Nistor Grozavu a fost audiat pentru a patra oară în dosarul parcărilor cu plata în care fostul edil de Chișinău, Dorin Chirtoacă, este cercetat penal. Viceprimarul susține, în continuare, că a semnat proiectul la indicația lui Dorin Chirtoacă. De partea cealaltă, fostul edil susține că Grozavu ar face declarații sub presiune, în timp ce procurorul acuză avocații lui Chirtoacă că tărăgănează procesul de judecată.Procurorul susține că avocații fostului primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, au insistat cu o serie de întrebări la adresa viceprimarului Nistor Grozavu. Acest lucru se întâmplă după ce la primele audieri cu viceprimarul, acesta a precizat că a coordonat ședințele cu Dorin Chirtoacă în cadrul cărora s-a discutat despre proiectul parcărilor cu plată.

În principiu, două la sigur, care au fost discuții. Ambele inițiate de mine personal și recunosc acest lucru. Când s-a semnat contractul. De asemenea, a fost coordonat. Proiectul contractului, de fapt”, Nistor Grozavu, viceprimar Chișinău.

Fostul edil al capitalei susține că Nistor Grozavu face declarații sub presiune.

Domnul Grozavu este presat într-atât încât spune și lucrurile lipsite de logică. Ei ajung să reacționeze la nivel de instincte și să se comporte la nivel de instincte, nu ca oamenii, dar ca ființe care reacționează instinctual. Să spună orice, cu excepția la ceea ce l-ar putea incrimina”, Dorin Chirtoacă, fostul edil al Capitalei.

Procurorul acuza apărarea ca tergiversează intenționat procesul de judecată.

Astăzi nu a fost finalizată audierea acestuia, deoarece partea apărării a luat tactica și scopul de a tărăgăna cât mai mult procesul de judecată. Adresează întrebări care nu au nici o atribuție cu obiectul cauzei penale”, Dumitru Robu, procuror Anticorupție.

Vom constata, din nou, cum domnul procuror că tocmai a spus o minciună în fața dvs, precum că avocații apărării tergiversează”, Dorin Chirtoacă, fostul edil al Capitalei.

Următoarea ședință de judecată va avea loc pe 23 iulie, în cadrul căreia vor continua audierile lui Nistor Grozavu. Fostul primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, este acuzat de trafic de influență și corupere pasivă în dosarul parcărilor cu plată. Fostul edil pledează nevinovat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram